Vrijgezellenfeest eindigt in vliegtuigcrash. Goede vriendin Yolanthe verongelukt

Een van de slachtoffers van het vliegtuigongeluk in Iran waarbij zondag alle elf inzittenden omkwamen, was een goede vriendin van Yolanthe Sneijder-Cabau. De actrice plaatste een post op Instagram om haar vriendin Mina Basaran te herdenken.

"Ik kan geen geen woorden vinden om te omschrijven hoe intens verdrietig ik ben", schreef Yolanthe bij drie foto's van haar en Mina. "Ik kan niet eens geloven dat ik dit bericht schrijf. Ze was geliefd en werd bewonderd. Ze had het hart van een engel. Geen woorden of daden kunnen de pijn en het verdriet van haar familie wegnemen. Mag God haar prachtige ziel in vrede laten rusten en kracht geven aan de lieve familie Basaran."

Mina was onderweg van Dubai, waar ze haar vrijgezellenfeestje had gevierd met een groepje vriendinnen, naar Turkije. De Turkse vrouw en haar zeven vriendinnen vlogen in het privétoestel van haar vader, zakenman Huseyin Basarin. Ook drie bemanningsleden kwamen om bij de crash. Volgens het Iraanse persbureau Fars is het toestel in de sneeuw tegen een berg gevlogen en geëxplodeerd.