Het knettergekke uitgavenpatroon van beroemdheden

Een badkuip van meer dan een half miljoen, wijn voor 25.000 euro per maand of een schoonheidsroutine van 1.500 euro per dag, de ene ster maakt het nog bonter dan de andere. Vlaamse krant Het Laatste Nieuws zette de meest bizarre uitgaven van beroemdheden op een rij.

Oprah Winfrey
De Amerikaanse tv-goeroe heeft een badkuip van 535.000 euro. Het prachtexemplaar is van Italiaanse makelij en volledig vervaardigd uit onyx.

Donald Trump
Trump heeft een hele waslijst van vreemde, extreem dure aankopen, maar zijn grootste was toch wel de Trump Force One. De Boeing 757 kostte 80 miljoen euro.

Johnny Depp
De acteur ging onlangs failliet vanwege zijn exorbitante uitgavenpatroon. Hij spendeert maandelijks onder meer 25.000 euro aan wijn, 185.000 aan privéjets en 287.000 euro aan veertig man personeel.

Paris Hilton
Ongetwijfeld is de meest bizarre aankoop van deze Amerikaanse socialite de minivilla van haar hondjes. Het luxueuze huis inclusief designmeubilair, airco en verwarming kostte 263.000 euro.

Mariah Carey
Ook Mariah Carey weet geld over de balk te smijten. Elke maand geeft ze 80.000 euro uit aan allerlei exotische bloemen. Verder bezit ze een jacht, waarvan alleen al het onderhoud 300.000 euro per jaar kost.

50Cent
De rapper laat graag zien hoe rijk hij is. Hij heeft een salontafel die volledig is gemaakt van bankbiljetten, samen goed voor 6,5 miljoen euro.

Realitykoppel Heidi Montag en Spencer Pratt
Zij jaagden hun hele vermogen er door heen in de maanden voorafgaand aan december 2012. Dan zou de wereld immers toch vergaan volgens de bekende Maya-voorspelling. “Het zit zo, we hoorden dat de wereld zou vergaan. Dus dachten we: we moeten al ons geld uitgeven voor een asteroïde onze aarde raakt,” aldus het koppel in OK!-magazine.

Victoria Beckham
Beckham ziet er graag onberispelijk uit en dat mag wat kosten. Ze smeert elke dag voor 1.500 euro aan beautyproducten op haar gezicht.

Nicolas Cage
Het kan altijd gekker: de acteur zou in het bezit zijn van een skelet van een dinosaurus, gekrompen hoofden van pygmeeën en een graf in de vorm van een piramide. Ook heeft hij twee eilanden op de Bahama’s.

Chelsea Clinton
De dochter van de Clintons gaf een bruiloft van 4 miljoen euro. Alleen al de toiletten kostten 12.200 euro.

Mike Tyson
De oud-bokser bezat drie Bengaalse tijgers. De dieren kostten naar schatting 60.000 euro per stuk. Jaarlijks ging er 260.000 euro op aan voeding en training. Tyson heeft ze gelukkig onlangs weer terug laten gaan naar de natuur.

Bron(nen):   HLN