Humberto Tan kon niet lachen om grap over Dionne Stax

Peter R. de Vries maakte gisteravond tijdens RTL Late Night een pijnlijke grap over de vermeende affaire van Humberto Tan en Dionne Stax. Tan trok een strak gezicht.

De Vries was gevraagd om een ‘Roast’ te houden in het programma. De misdaadverslaggever noemde het erg opvallend dat de Vlaamse seksuologe Goedele Liekens maar liefst 37 keer gast was bij RTL Late Night om erotische workshops te geven.  Tan zou daar veel van hebben opgestoken, zei De Vries. “Wat de redactie je het meeste nadraagt, is dat je de door haar bijgespijkerde vaardigheden nota bene bij de concurrent, de publieke omroep,  bent gaan praktiseren. Met als gevolg dat je een paar keer per week in de ‘opening’ van het NOS Journaal zat…”

Met een strak gezicht hoorde Tan het aan. Ook het publiek viel stil. Er klonk enkel een zacht ‘oei’. Na de pijnlijke stilte zei de presentator nog: “Ik begrijp echt niet wat je bedoelt.”

Vanmorgen reageerde Peter R. de Vries in het radioprogramma van Giel Beelen: “Of dat wel kon. Ik heb daar ook met de redactie over gesproken. Maar het is wel een roast. Die moet een beetje schuren en net tegen de grens aan of net over de grens.

Bron(nen):   AD