Dochtertje (2) Robert Doornbos heeft grote tumor met uitzaaiingen

Jada, de 2,5 jaar oude dochter van styliste Chantal Bles en voormalig autocoureur Robert Doornbos, wordt in het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie behandeld sinds bij haar twee maanden geleden een grote tumor met uitzaaiingen is ontdekt. "Ondertussen zijn we in een rollercoaster beland van chemotherapieën en operaties", schrijft Bles op Instagram.

"Jada is heel sterk en nog steeds zo vrolijk! Wat leren we veel van ons kleine bijzondere meisje!", vervolgt de moeder. Het 'prinsesje' is volgens haar ouders in de beste handen in het Prinses Máxima Centrum. "We vechten samen met een traan en een lach."

Begin mei werd bekend dat Jada ernstig ziek is, maar bleef onvermeld dat ze een tumor heeft. Chantal is momenteel in verwachting van haar tweede kind. In februari maakte het stel bekend dat ze in de zomer een jongetje verwachten.

Lieve allemaal, Sommige van jullie weten het maar velen ook nog niet... Lang hebben jullie geen leven gezien op mijn pagina. Dit komt omdat ons leven stilstond. Helaas zijn de geruchten waar en is ons kleine prinsesje Jada erg ziek. Ongeveer 2 maanden geleden is er een grote tumor bij haar ontdekt met uitzaaiingen. Ondertussen zijn we in een rollercoaster beland van chemo therapieën en operaties. Jada is heel sterk en nog steeds zo vrolijk! Wat leren we veel van ons kleine bijzondere meisje! We zijn in de beste handen in het @prinsesmaximacentrum en vechten samen met een traan en een lach... ✨✨

Een bericht gedeeld door Chantal Bles (@chantalbles) op