Zusje: ‘Meghan de schuld als vader sterft’

De familieleden van Meghan Markle blijven het de nieuwbakken hertogin lastig maken. Vader Thomas zoekt voortdurend contact met de media om nare dingen te zeggen over Meghan, haar schoonfamilie en over haar weigering hem te ontmoeten. Nu voegt zich half-zusje Samantha daarbij. Zij vindt dat Meghan haar vader te koud behandelt. “Als je zo doorgaat wordt het je vaders dood,” heeft ze Meghan verweten via social media.”If our father dies I’m holding you responsible, Meg!”
Ze is ook boos dat Meghan samen met man Harry gisteren een herdenkingsbijeenkomst voor Mandela bijwoonde en haar vader liet stikken.
Vader Thomas heeft de pers laten weten dat hij blijft zeuren zolang Meghan en de koninklijke familie hem niet ontvangen.
Thomas Markle kon de trouwerij van zijn dochter niet bijwonen omdat hij een hartoperatie had moeten ondergaan. Hij zou het aan zijn hart hebben gekregen toen uitlekte dat hij geld probeerde te verdienen aan zijn dochter door in zee te gaan met paparazzi. Volgens de Daily Mail was de hartoperatie fake en gebruikte hij die smoes om de bruiloft te ontlopen na zijn afgang met de paparazzi.

Bron(nen):   TMZ  Daily Mail