Cristiano Ronaldo onttroont Selena Gomez

LOS ANGELES - Selena Gomez is niet langer meer de celebrity met de meeste volgers op Instagram. Die 'titel' gaat nu naar Cristiano Ronaldo, die momenteel ruim 30.000 volgers meer heeft dan de zangeres: maar liefst 144.335.346. De voetballer is hiermee voor het eerst de meest gevolgde persoon op het sociale medium.

Een van de redenen daarvan zou de tijdelijke social media stop van Selena kunnen zijn, die in haar laatste post op 23 september aangaf er even tussenuit te gaan. De 26-jarige popster schreef dat 'ze haar leven een poosje in het moment wilde leiden' en dat negatieve commentaren op sociale media pijn doen. Een week later checkte Selena zichzelf in bij een kliniek waar ze werkt aan haar mentale problemen, die ze al eerder ondervond.

De Portugese stervoetballer lag de afgelopen tijd onder vuur vanwege een vermeend verkrachtingszaak uit 2009, maar daar heeft zijn populariteit niet onder geleden. Bijna dagelijks post hij kiekjes van zijn professionele leven maar geeft hij zijn volgers ook regelmatig een kijkje in zijn privéleven.