Wie is de mol gaat dit jaar naar Colombia

Het populaire programma Wie is de mol? speelt zich dit seizoen af in Medellin, de tweede stad van Colombia af. Dit heeft AVROTROS bevestigd nadat donderdagochtend op Twitter een muurschildering met de kandidaten werd vrijgegeven.

Een grote verrassing is dit overigens niet; fans hadden de locatie in juni al achterhaald. De 'molloten', liefhebbers van het programma, speculeren sinds de foto donderdag werd vrijgegeven veelvuldig over de niet geheel herkenbare kandidaten.

AVROTROS laat desgevraagd weten dat de namen op korte termijn zullen worden onthuld. Namen die op sociale media meerdere malen worden genoemd, zijn bakker Robèrt van Beckhoven, radiopresentatoren Stefan Stasse en Evelien de Bruijn, NOS-coryfee Dominique van der Heyde, rapper Lil’ Kleine en acteurs Rick Paul van Mulligen en Sarah Cronis.

In Wie is de mol? moeten de kandidaten zo veel mogelijk geld inzamelen. Een van de deelnemers moet de spelletjes en opdrachten saboteren. Het negentiende seizoen gaat begin januari van start. De presentator is ditmaal Rik van de Westelaken.