All You Need Is Love-deelneemster Maureen was echt boos

All You Need Is love ging op kerstavond volgens veel kijkers te ver door deelneemster Maureen Ypma heel lang te laten wachten op haar Nieuw-Zeelandse geliefde. Het slotlied was al afgelopen en het meisje stond snikkend in de gang van de studio toen Liam alsnog verscheen. RTL zou haar enkel voor de kijkcijfers zo lang hebben laten wachten, klonk het op social media. De Telegraaf sprak nadien met Maureen en ze was inderdaad een beetje boos. "Wat je thuis niet zag, is hoe dat laatste liedje twee keer is opgenomen. De eerste keer had ik nog hoop maar bij de tweede keer - die zag je op televisie - besefte ik dat Liam echt niet meer kwam,” vertelt de Heerenveense. "Op de tribune keek ik de hele tijd om me heen. Ik zag hoe de cameraman op mij inzoomde dus ik verwachtte dat Liam elk moment op zou komen.” Toen hij maar niet kwam, voelde ze zich steeds ongemakkelijker. "Ik hoorde mensen om me heen smiespelen en wilde helemaal niet huilend worden gefilmd. Ik was zo verdrietig dat ik nauwelijks kon praten en alleen nog maar tegen mijn moeder, die naast me zat, kon zeggen dat ik weg wilde.”

Na afloop wilde ze zich verstoppen voor de camera's. "Mijn make-up was doorgelopen en ik wilde alleen maar naar huis. Ik probeerde Liam te bellen, maar hij nam tot mijn frustratie niet op. Ik wist natuurlijk niet dat hij niet op mocht nemen, omdat hij er al was! Vanaf het moment dat hij me op mijn schouder tikte, weet ik eigenlijk niets meer.”

"Ze wilden iets nieuws proberen bij het programma, denk ik," vertelt ze verder. "Alleen kwamen er een stuk meer emoties bij kijken dan ze hadden verwacht. Ik was ontzettend verdrietig en een beetje boos ook wel om eerlijk te zijn. Als trouwe kijker van All you need dacht ik huilend: ’Waarom ík niet?’”

Uiteindelijk was ze natuurlijk wel heel blij dat ze haar Liam alsnog in haar armen kon sluiten.

Bron(nen):   De Telegraaf