Geschokte reacties op plotselinge dood Feis

Beroemd
door anp
dinsdag, 01 januari 2019 om 14:35
geschokte reacties op plotselinge dood feis1546350018
De dood van rapper Feis heeft tot geschokte reacties geleid in de muziekwereld. Op sociale media reageren vrienden en collega's vol ongeloof.
"Damn men... i love u bro, alle wijze woorden die je me hebt gegeven... ik snap niks", schrijft Ronnie Flex op Instagram bij een foto waarop hij met Feis staat. Rapper Hef meldt: "Ik kan het niet geloven. Rust in vrede broer."
Tony Pengel, beter bekend als U-Niq, is kapot van verdriet. "Rust in vrede Feis, mijn kleine broertje owwwww wat ben ik gebroken van binnen en helemaal niet hard van buiten. I love you man!"
Ali B, die voor zijn programma Op Volle Toeren een aflevering met Feis maakte, reageert met een gedeelte van een vers uit de Koran. "inna lilahi wa inna ilayhi raji oen", schrijft hij. De vers wordt door moslims vaak gebruikt bij een sterfgeval.
"Zo dat is gelijk ff schrikken met Feis", meldt Veronica-dj Giel Beelen. "#rip sterkte voor de naaste vrienden en familie. Een gemis voor de Nederlandse hiphop." En zanger Wudstik: "Dat is even heel naar wakker worden met zulk rotnieuws. Rust in vrede Feis. Nabestaanden, vrienden heel hiphoppend NL gecondoleerd met dit verlies."
Feis overleed in de nieuwjaarsnacht op 32-jarige leeftijd. Over zijn doodsoorzaak is nog niets bekend. Mogelijk was hij betrokken bij een schietincident in Rotterdam waarbij een 32-jarige Rotterdammer om het leven kwam.