De regels van Meghan: geen druppel alcohol of koffie meer voor Harry

Prins Harry wordt door zijn kersverse eega aan een streng regime onderworpen. De 34-jarige prins drinkt geen druppel alcohol meer, is gestopt met roken en neemt zelfs geen koffie of thee.

De Britse roddelpers, die het koninklijk huis doorgaans goed in de gaten houdt, viel het op dat de prins al enkele maanden niet meer drinkt. Bronnen bevestigen dat nu. Harry zou op die manier zijn zwangere vrouw willen steunen. “Een hele prestatie”, zegt een bron tegen Express. “Zeker als je weet dat hij sinds hij een jonge tiener was altijd al veel alcohol en koffie gedronken heeft.”

Behalve alcohol is ook een kopje koffie of thee uit den boze. Volgens Meghan zou dat eveneens ongezond zijn. Harry neemt enkel nog water en doet zelfs aan yoga. Een andere bron noemt hem ‘rustiger en meer ontspannen’. “Meghan heeft hem getoond dat er een andere manier is om te leven en daar is hij een grote fan van. Hij eet goed, vergiftigt zijn lichaam niet en is een stuk gelukkiger.” Meghan zou als tegenprestatie zijn gestopt met vloeken en nagels bijten.

Bron(nen):   HLN