Medewerker: “Ik geef huwelijk tussen Harry en Meghan vijf jaar”

Het huwelijk van Harry en Meghan zou niet lang standhouden. Dat voorspellen medewerkers van het koninklijk paar.

De Amerikaanse Meghan (37) valt niet in de smaak bij haar personeel. Deze week werd bekend dat een vrouwelijke bodyguard ontslag heeft genomen. Het is al de zoveelste medewerker die het niet uithoudt bij de tirannieke hertogin. Eerder al vertrok onder meer persoonlijk assistente Melissa Touabti na een half jaar dienst. Zij zou hebben gezegd dat ze “veel moest verdragen.”

Maar niet alleen haar personeel, ook Harry zou het zwaar hebben met de voormalige actrice. Hij kan haar niet aan volgens enkele medewerkers. “Ik geef hun huwelijk vijf jaar”, zegt een van hen in The Daily Telegraph.

Meghan op haar beurt heeft moeite met haar hele entourage. “Zelfs toen ze een bekende actrice was, kon ze gaan en staan waar ze wilde”, klinkt het. “Maar in haar nieuwe rol kan ze nergens heen zonder haar beveiligingsteam en dat is erg beperkend voor iemand als zij.”

Tenslotte zou zelfs Queen Elisabeth zelf Harry nog hebben gewaarschuwd voor de houding en het gedrag van Meghan. Er was onder meer een aanvaring over een bepaalde tiara die Meghan per se wilde dragen op het huwelijk, maar niet mocht van de koningin.