Oud ‘First Daughters’ nemen het voor Malia op

Chelsea Clinton en Jenna Bush Hager, de dochters van oud-presidenten Bill Clinton en George W. Bush nemen Malia Obama in bescherming, nadat er foto's van de 20-jarige student werden gepubliceerd waarop ze wijn drinkt. Dit mag in de Verenigde Staten pas als je de leeftijd van 21 jaar hebt bereikt.

Chelsea postte op Twitter: "Malia Obama is een privé persoon en dient met rust gelaten te worden. Geen enkel deel van haar leven zou een sensatieverhaal moeten zijn." Jenna re-tweette de post van Clinton en voegde eraan toe: "Ik twijfelde of ik iets moest zeggen omdat het zo'n nietszeggend artikel was, maar ik ben het volledig met Chelsea Clinton eens. Klik alsjeblieft niet op dit soort verhalen en geef Malia privacy."

Volgers juichen de steun van de voormalige presidentsdochters toe. "Wat mooi om te zien dat jullie je verenigen en het voor Malia opnemen!'"

De oudste dochter van Barack en Michelle Obama werd met een paar vriendinnen met een fles wijn gespot aan het zwembad van een luxe hotel in Miami. De Obama-telg wordt in juli 21 en zou officieel dus de wet hebben overtreden.