Lilian Marijnissen leerde Bart kennen bij Feijenoord

Lilian Marijnissen leerde haar amant Bart Nolles kennen bij Feijenoord, waar de leider van de SP vaak komt. Bart ook: hij werkt voor de sportprogramma’s van RTL. Het stel heeft er voor gekozen via De Telegraaf de nieuwsgierigheid van de media te bedienen. Dat was anders bij de ´vriendschap´ van Marijnissen en Max-baas Jan Slagter, drie jaar geleden. Die was in deze periode ’even weg van huis’, maar geen van beiden wilden over de aard van de vriendschap iets kwijt. Mevrouw Slagter hield echter Lilian verantwoordelijk voor haar huwelijkscrisis.

Dit keer koos Marijnissen er voor zelf de openbaarheid te kiezen, na een omgang met Bart van een paar maanden, die nog niet was uitgelekt. Bart tegen De Telegraaf: “We wilden elkaar eerst in alle rust leren kennen. Dat is gelukkig gelukt en we hebben het heel leuk samen. Ik heb politiek, naast sport, altijd gevolgd. Het had dus altijd al mijn interesse en nu nog ietsje meer. Lilian zal ik natuurlijk zoveel mogelijk steunen.”

“We hebben elkaar inderdaad leren kennen door Feyenoord. Ik ben daar vaak aan het werk en Lilian is een echte Feyenoord-supporter. Van het een kwam het ander en we hebben een paar keer afgesproken.”

Bart houdt meer van geld dan in SP-kringen gewoon is.  Haar nieuwe liefde bezit een vakantiehuis in de baai van het mondaine Saint-Tropez.