Anouk is pijnlijk eerlijk bij Jinek: “Ik kan dit echt niet aanhoren”

Anouk en Ali B waren gisteravond te gast bij Eva Jinek. Daar nam de Haagse zangeres weer geen blad voor de mond. Deze keer was het slachtoffer Voice-collega Ali B, die naast haar zat.

Jinek liet een stukje horen van de nieuwe single van de rapper en vroeg daarna: “Had jij omgedraaid voor Ali?” Anouk reageert direct: “Nee, ik kan dit echt niet aanhoren. Ik ga je zeggen, ik vind het echt heel slecht.” Ze gaat verder: “Eerder hoorde ik een liedje van hem. Toen dacht ik: dit kan niet waar zijn, zo slecht.”

Gelukkig vindt ze hem als coach in The Voice wel goed. “Ik vind hem fantastisch in The Voice of Holland. Hij heeft andere dingen waar hij naar kijkt. Hij is zakelijk echt heel sterk, qua muzikaal weet ik het niet echt. Als hij gaat zingen, ik kan het niet aan.”

Ali B geeft Anouk nog een sneer terug: “Ik luister ook wel eens naar muziek van haar en dat wordt soms ook ongemakkelijk, want dat vind ik soms ook niet goed. Het is leuk als je dat eerlijk tegen elkaar kunt zeggen. Ik vind haar in het Engels ook fantastischer dan in het Nederlands, maar dat is mijn mening.”

Bekijk hier het hele fragment.

Bron(nen):   Jinek