Erven Jackson zenden concert uit tijdens docu

Beroemd
door anp
maandag, 04 maart 2019 om 7:14
erven jackson zenden concert uit tijdens docu1551680412
De familie Jackson is tijdens het verschijnen van het eerste deel van de omstreden documentaire Leaving Neverland in de tegenaanval gegaan. Via Twitter lieten ze weten het concert Live in Bucharest uit 1992 uit te zenden op het YouTube-kanaal van Michael Jackson. Niet geheel toevallig viel dit goeddeels samen met de tijd waarop Leaving Neverland in Amerika op de zender HBO werd uitgezonden. De uitgezonden concertregistratie duur twee uur, net zo lang als de documentaire.
Leaving Neverland was zo'n 20 minuten bezig, toen het concert van de overleden zanger op Twitter werd aangekondigd. Ook maakten de Jacksons bekend aanstaande maandag, wanneer deel 2 wordt uitgezonden, het concert Live At Wembley Stadium te laten zien via YouTube.
Het is de zoveelste poging van de familie Jackson om HBO dwars te zitten. Eerder klaagden ze de zender voor 100 miljoen dollar aan om zo de uitzending van de documentaire, waarin Wade Robson en Jimmy Safechuck zeggen seksueel misbruikt te zijn door de legendarische popster, te voorkomen.