Wesley Sneijder reageert op breuk: “Ik heb het verknald. Meerdere keren”

Wesley Sneijder heeft op zijn Instagram-account kort gereageerd op de breuk met Yolanthe. Hij suggereert dat de scheiding zijn schuld is. “Ik heb het verknald. Meerdere keren,” schrijft de 34-jarige stervoetballer.

Om daaraan toe te voegen: “Mijn gezin verdient rust. Ik vraag nogmaals om respect voor onze privacy. We zijn nog niet gescheiden.” Wat er precies is gebeurd is onduidelijk, maar het klinkt alsof Sneijder is vreemdgegaan. Het bekendste showbizzkoppel van Nederland hult zich verder in stilzwijgen.

Opvallend is ook de laatste opmerking van de voetballer, dat ze nog niet gescheiden zijn. Of dat nog wel officieel gaat gebeuren en wanneer is onbekend. Wel is helder dat het tweetal niet meer samenwoont.

Dinsdag lieten Wesley en Yolanthe weten na bijna negen jaar een einde aan hun huwelijk te maken. De twee hebben samen zoontje Xess Xava. Uit een eerder huwelijk heeft Wesley nog een zoontje, Jessey.

Dit bericht bekijken op Instagram

Ik heb het verknald. Meerdere keren. Mijn gezin verdient rust. Ik vraag nogmaals om respect voor onze privacy. We zijn nog niet gescheiden.

Een bericht gedeeld door Wesley Sneijder (@sneijder10official) op