The Voice toch doorgestoken kaart? Australische zanger zegt dat hem halve finale werd beloofd

Over talentenjacht The Voice doen al jaren geruchten de ronde dat het doorgestoken kaart zou zijn. Uiteraard gaan de programmamakers ons dat niet vertellen, maar af en toe is er wel een boze kandidaat die uit de school klapt. Bij The Voice Australia claimt een zanger nu dat hem een plaats in de halve finale was beloofd als hij mee zou doen. Hij weigerde.

Thom Phillips vertelde aan de Australische radiozender Mix 102.3 dat hij een mailtje had ontvangen met daarin de vraag of hij mee wilde doen aan de show. “Toen ik mijn verhaal deed, kreeg ik te horen dat het feit dat ik een dochtertje heb, goed bij het format van The Voice past. Ze wilden graag een jonge vader hebben. Vervolgens kreeg ik te horen dat ze me konden beloven dat ik het tenminste tot de halve finale zou schoppen.’’

Phillips beweerde ook dat de vier coaches een seintje krijgen als ze op de rode knop moeten drukken waardoor een deelnemer een ronde verder mag. De zanger heeft ondanks de belofte dat hij ver zou komen in de show toch geweigerd mee te doen. Een woordvoerder van The Voice Australia ontkent overigens alle aantijgingen.

Bron(nen):   News.com.au