Familie Borsato in diepe rouw

Een verdrietig bericht uit huize Borsato: het gezin heeft hond Shaggy moeten laten inslapen. Vijftien jaar lang hield het dier de familie gezelschap. Op Instagram laten ze weten diepbedroefd te zijn.

“Al vond ik je af en toe bloed irritant als je voor m’n voeten liep, je was altijd de liefste hond die er was. 15 jaar geworden en dus vanaf mijn 5e in mijn leven. Wat een tijd. Rust zacht daarboven”, schrijft zoon Luca.

Leontien schrijft: “We zijn verdrietig maar ook ontzettend dankbaar dat we ruim 15 jaar van haar hebben mogen genieten! Onze kinderen zijn met haar opgegroeid dus het afscheid valt zwaar…..”

Op Instagram deelt de familie diverse ontroerende kiekjes.

Dit bericht bekijken op Instagram

Lieve Shaggy Vandaag dan toch de dag dat we afscheid moesten nemen van jou. Al vond ik je af en toe bloed irritant als je voor m’n voeten liep, je was altijd de liefste hond die er was. 15 jaar geworden en dus vanaf mijn 5e in mijn leven. Wat een tijd. Rust zacht daarboven en wij zullen met heel veel liefde op Bella letten voor je. Dikke kussen van ons! We love U♥️

Een bericht gedeeld door Luca Borsato (@luca_borsato) op

Dit bericht bekijken op Instagram

3 April hebben we afscheid moeten nemen van onze lieve bijzondere Shaggy! We zijn verdrietig maar ook ontzettend dankbaar dat we ruim 15 jaar van haar hebben mogen genieten! Onze kinderen zijn met haar opgegroeid dus het afscheid valt zwaar….. Dag lieve Shaggy, dank voor alle mooie jaren ❤️#vooraltijdinmijnhart #alleenmaarliefdevoorjou #alleenmaarliefde #shaggy #love #liefde #afscheidnemenbestaatniet 🐾 🙏🏻❤️ #mooieherinneringen

Een bericht gedeeld door Leontine Borsato (@leontineborsato) op