´Meghan en Harry krijgen baan in Afrika´

Aan het Engelse hof wordt hard gewerkt aan een manier om te zorgen dat Harry en Meghan over een jaar – als hun komende kind daaraan toe is – naar het buitenland te krijgen en enigszins uit de spotlights. Machtige mensen rond de Queen hebben plannen opgesteld om de hertog en hertogin van Sussex een belangrijke internationale baan te geven die hen na de geboorte van hun kind naar het buitenland zou kunnen laten verhuizen, onthult  de Times.

Adviseurs van Prince Harry werken aan een ‘op maat gemaakte’ rol voor de koninklijke ‘rocksterren’, waarschijnlijk in Afrika, het zal een combinatie zijn van werk voor het Britse Gemenebest en liefdadigheid. Het plan is opgesteld door Sir David Manning, de voormalige Britse ambassadeur in de VS en speciaal adviseur voor constitutionele en internationale zaken. Het voorstel zou het paar de kans geven om te ontsnappen aan het zoeklicht dat schijnt op alles wat ze doen, het zou meer aandacht overlaten voor prins William, die tenslotte koning wordt en het is goed voor Engeland, is het idee.

Het paar zou veel van Afrika houden. Harry bracht zijn tussenjaar in Lesotho door en vond het daar heel fijn en samen maakten ze een Afrikaanse reis, die goed beviel. Ze zouden verliefd zijn geworden tijdens een reis naar Botswana, een land dat Harry zijn “tweede thuis” noemde en waar ze in 2017 terugkwamen om Meghan’s 36e verjaardag te vieren. Zuid-Afrika en Malawi zijn andere opties.

Bron(nen):   Times