De zoon van Michael Jackson is opvallend normaal: “Hij leeft onder de radar”

De oudste zoon van Michael Jackson moet niets hebben van een leven in de spotlights. Ondanks zijn beroemde vader en de 30 miljoen die hij op de bank heeft staan leidt Michael Joseph ‘Prince’ Jackson Jr. een opmerkelijk normaal leven.

Geen rode lopers, beroemde vrienden of fancy Instagram-account voor de 22-jarige Michael, hij gaat gewoon naar school en houdt zijn vriendin angstvallig buiten beeld. “Hij gaat door het leven als Michael, of zelfs als Mike. Hij leeft onder de radar in het Westen van Los Angeles. Als je hem zomaar zou ontmoeten en niet zou weten wie hij is, dan zou je nooit kunnen raden dat hij een rijk kind van een beroemdheid is. Hij staat met beide benen op de grond, draagt geen dure kleding en strooit zijn centen niet in het rond,” vertelt een familielid aan HollywoodLife.

Hij heeft één dure hobby en dat zijn zijn Harley Davidsons. “Hij is dol op motors van Harley Davidson, hij heeft er een paar. Dat is het enige waar hij zich aan overgeeft”, klinkt het. “Hij rijdt elke dag op z’n Harley, als het weer dat toelaat. Zijn motorfietsen en zijn twee honden zijn waarschijnlijk zijn grootste passies in het leven. Hij draagt zoveel zorg voor zijn honden. Het is heel lief om te zien hoeveel hij van die dieren houdt.”

Sinds 2016 studeert de zoon van de King of Pop aan de Loyola Marymount University. Daar heeft hij ook zijn vriendin ontmoet. “Hun relatie is serieus. Die twee zijn dol op elkaar”, aldus het familielid. “Ze zijn nu al enkele jaren samen, maar hij treedt niet met haar naar buiten. Hij is heel beschermend tegenover zijn vriendin.”

Ook de rest van zijn sociale leven is heel gewoon. “Hij heeft vrienden maar hij houdt zijn cirkel heel klein”, zegt het familielid. “De mensen die het dichtst bij hem staan, zijn zijn familie. Hij is ongelooflijk hecht met zijn zus Paris Jackson (21) en zijn jongere broer, Blanket Jackson (17), maar hij heeft ook veel neven en nichten van zijn leeftijd. Zij maken zijn vriendenkring volledig.”

Dit bericht bekijken op Instagram

Post massage hair😂

Een bericht gedeeld door Prince Jackson (@princejackson) op

Bron(nen):   HollywoodLife