Bij Starbucks is nu ook een exclusieve koffie van $7 te koop

Starbucks is al duur, zeker als je rekent dat het een zelfbedieningswinkel is waar je vaak in de rij moet staan en waar je niet zelden moet aanschuiven aan een tafel met de troep van je voorgangers. Maar het kan nog duurder. Bloomberg meldt dat het bedrijf een zeer speciale koffie te koop gaat aanbieden, van een schaarse koffievariant, Geisha, uit Costa Rica. Bij Starbucks vraag je dan uiteraard niet naar een kolpje Geisha, maar naar  een Costa Rica Finca Palmilera. En die kost je dan 7 dollar. Maar juich niet te vroeg: voorlopig niet te krijgen buiten de VS en ook daar slechts in de betere zaken van Starbucks.

Bron(nen):   Bloomberg      

5 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. KritischeMassa

  Welingelichtekringen, het uithangbord van Apple en Starbucks… Zouden ze ook van die brillen met zware monturen dragen?

  • PaulusJ

   Hahahaha Massa je kent ze persoonlijk?
   Inderdaad grappig dat de alles rechts van het midden hatende vrienden van WIK zo enorm geil zijn (net als onze kranten overigens) op die te dure, immorele Amerikaanse multinationals die vaak alles kapotmaken wat enige locale en sociale waarde heeft met hun verbrande aarde tactieken. Starbucks is daar toch wel het beste voorbeeld van. Alleen echt sneue nephippe mensen zijn daar te vinden. Met bakfiets en trampstamp.
   Hypocrisie komt wel erg vaak in die (welingelichte) kringen voor nietwaar.

   (in antwoord op KritischeMassa)
 2. Andre

  7 dollar omgerekend voor een kopje koffie hier in Zwitserland bij de Starbucks is heel normaal, zal mij benieuwen wat ze hier gaan vragen voor dit “speciale” bakje pleur.

Reacties niet toegestaan