Nederland is geen vol land, maar een lommerrijke stad

Met 17 miljoen inwoners op weinig vierkante kilometers is Nederland tamelijk druk, als je vindt dat het een land is. Maar als je naar Nederland kijkt als een stad, zoals New York (22 miljoen) een stad is, dan valt het erg mee en zijn er grote parken.image

20 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Stomme Prutser

  Als je Nederland bekijkt als een parkeerplein is het een bergachtig land. Als je Nederland bekijkt als een vuilnisbelt is het een schoon land. Als je Nederland bekijkt als een wijnkelder is het een zonnig land. Als je Nederland bekijkt als een reepje chocola lopen we weinig gevaar te smelten.

 2. Pietje_Precies

  houwen zo, of zijn Chicago, LA en NY de maat der dingen? Want dan nemen we ook het sociale stelsel van de Amerikanen maar over…..dan blijft het hier lommerrijk

 3. Burgermans

  In ieder geval zal ons land er niet leefbaarder op worden als honderdduizenden totaal onaangepaste gelukszoekers het land gaan afstruinen.

  Grenzen dicht.
  Gulden terug.
  Nederland onafhankelijk!

  • Hrvoje Horvat

   Kan je lang op wachten.

   NL onafhankelijk, al heel lang niet meer sinds Marshall plan.

   (in antwoord op Burgermans)
   • Fritzy von Popsicle

    Goh…onderaan kunt U ineens wel Nederlands, dat zegt alweer meer dan genoeg, waarom gaat U dan niet terug, het is er nu volkomen veilig, toch? Of heb ik het verkeerd?

    (in antwoord op Hrvoje Horvat)
    • Jos

     Meneer noemt Kroatië “Mijn Land”. Hoewel hij hier geboren en getogen is. Dus ik concludeer dat hij weer in Kroatië woont. Als dit niet het geval is… dan is het weer exemplarisch voor veel 2e/3e generatie allochtonen. Zeg maar, toeterende “Turken” op het Hofplein.

     (in antwoord op Fritzy von Popsicle)
     • Fritzy von Popsicle

      Domweg roep toeteren, en als een verdwaalde, dolende droeftoeter, in het beloofde land!

      (in antwoord op Jos)
   • Jos

    Hm, ja… zoals Joegoslavië, waar men na Tito’s distantiëring van de Sovjet-Unie in 1948 ook meeprofiteerde van diezelfde Marshall-hulp, weliswaar met ‘n bruggetje via Oostenrijk: met medeweten van de V.S. en Groot-Brittannië kreeg Joegoslavië grote leningen van Oostenrijk, die Oostenrijk bekostigde uit Marshall-tegoeden. Nooit te beroerd om pennies aan te nemen… en vervolgens bijten in de hand die u voedt… ik zie een patroontje…

    (in antwoord op Hrvoje Horvat)
 4. Fritzy von Popsicle

  Nederland is te vol!

  • Hrvoje Horvat

   NL is niet te vol, i što to znači tvoj grb, arkanovi tigrovi, znaš da su to bili zločinci koji su ubijali nedužni narod po HR i BiH i Kosmetu.

   (in antwoord op Fritzy von Popsicle)
   • Fritzy von Popsicle

    Natuurlijk is Nederland te vol, overal waar ‘te’ voor staat, is verkeerd….behalve tevreden, en dat zou, met name de moslim, de mensen eens moeten zijn!

    (in antwoord op Hrvoje Horvat)
   • Stomme Prutser

    XoopoндьІн зай xoocoн байна
    साउदी अरब जस्तै

    (in antwoord op Hrvoje Horvat)
 5. Hrvoje Horvat

  Nederland is helemaal niet vol, en iedereen mag gaan en staan en leven waar hij of zij wilt, hetzelfde is ook zo in mijn land Kroatië.

 6. Ayna

  Normaal gesproken gaan de islamknuffelende linkse socialisten bij ieder stuk grasveld met bouwplannen demonstreren voor dat ene plantje dat er groeit wegens allerlei milieuargumenten, maar als het gaat om het huisvesten van zoveel mogelijk moslims uit de hell-holes, wordt opeens ieder stukje vrije grond een drogreden om te redeneren dat Nederland ‘nog lang niet vol’ is.

  Opeens telt het milieu dan niet meer mee.

  Dit soort kromme actiegerichtheid ten faveure van het zoveel mogelijk faciliteren van een vrije doortocht van de islam door dit soort sociaal-liberale individuen, begint toch wel op te vallen.

 7. wwoud

  Dit is appels met peren vergelijken. Al die steden liggen in veel, veel grotere landen. En niemand heeft de aspiratie van Nederland één grote stedelijke agglomeratie te maken, alhoewel het aantal provincies best wel wat minder kan. Blijft natuurlijk dat het afvalputje Nederland te klein is voor het geopolitieke servet waar anderen de tafel dekken.

Reacties niet toegestaan