Dit zijn de 5 dingen die van Apple te verwachten zijn

Er wordt in het hoofdkwartier van Apple hard gewerkt aan nieuwe lanceringen om het tij te keren. Want Apple dreigt het imago van onaantastbaar toverbedrijf kwijt te raken - of is het al kwijt. Quartz raadpleegde deskundigen en komt met de volgende lijst van komende stappen van Apple 1. De iWatch Ineens is de hele branche, van Apple tot Microsoft, er van overtuigd dat dat de nieuwe hit zal worden: een apparaatje om je pols dat bijna alles kan wat een smartphone ook kan. De kans is groot dat Apple de eerste is die met iets komt 2. Streaming music service Apple liep voorop met iTunes bij het openbreken van de muziekbranche. Maar intussen zijn concurrenten als Spotify Apple voorgeraakt. Er zijn tekenen dat Apple binnenkort terugkomt met een uitstekende streaming music dienst 3. Apple komt niet met een TV Het gerucht is er al jaren, maar het komt steeds niet uit. En volgens Quartz gaat het er ook niet meer van komen. Voor Apple is er op de TV-markt met zijn moordende concurrentie en lage winstmarges niets te halen 4. Er komen een heleboel iPads, notebooks en andere opvolgers van de iPad waar de markt zijn schouders over ophaalt Aan de basics van de iPad valt niet heel veel te verbeteren. Dus zal Apple met variaties komen op het bestaande thema. En het zal weinig indruk maken 5. Iets waar niemand aan gedacht heeft Als Apple echt zijn positie terug wil van uniek bedrijf, dan moet er weer een uniek product komen, zoals de iPod, iPhone en iPad dat in hun tijd waren. Er zal over zo iets minstens worden gedroomd in het Apple hoofdkantoor

Bron(nen):   Quartz      

6 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Ron Kersten

  Leuk lijstje maar ik geloof er niet in en de beleggers ook niet ben ik bang.

  Punt 1 stelt dat Apple als eerste met een iWatch-achtig ding komt. Jammer voor Apple maar zulke apparaten bestaan al jaren, niks nieuws dus.
  2. ze moeten wel, dat iTunes is vanaf het begin een gedrocht, ze zijn te laat
  3. daar zit ook niemand op te wachten, laat maar
  4. mosterd na de maaltijd, voor Apple-aanhangers misschien leuk maar het zal niet-Apple gelovigen niet over de streep trekken verwacht ik
  5. Dit is het enige waar ze hun gezicht mee zouden kunnen redden. Maar eerlijk is eerlijk ook onder de leiding van Steve Jobs is er al jaren niets revolutionairs ontwikkeld na de innovaties van de beginjaren (iPod/Pad/Phone versie 1 was nieuw, de rest was gewoon cashen door noodzakelijke aanpassingen te doen)

 2. catchit64

  De iPod was niet echt iets heel bijzonders. voordat de iPod uitkwam waren er verschillende varianten verkrijgbaar. Apple heeft daar een betere marketing op gezet, een mooier uiterlijk gegeven en een imago rondom gebouwd en daar zijn ze sterk in.

 3. i7

  IOS 7 komt eraan. Ik hoop dat mijn iphone 4s niet langzamer van wordt.

  • Marcel van Houten

   Natuurlijk gaat je iphone 4 er langzamer door worden!! Dat is ook een vorm van dwang van Apple om te zorgen dat je een nieuwere versie koopt.

   (in antwoord op i7)
 4. Vogelbeest

  1 zal er wel komen. Daar zijn ze goed in. Iets bestaands nemen, mooier vormgeven, en dan doen of ze het uitgevonden hebben.

Reacties niet toegestaan