“KPN wordt overgenomen door Carlos Slim”

Volgens Engelse media gaat de Mexicaanse ondernemer Carlos Slim een bod uitbrengen op de aandelen van KPN. Slim heeft al een aanzienlijk belang - 28 procent - in KPN en heeft afgedwongen dat hij via een eigen commissaris meepraat over de strategie van het kwakkelende bedrijf. Het bod zou, volgens de Daily Mail, zich ,,ten noorden van de 3 euro per aandeel'' bevinden. Hij betaalde voor zijn huidige belang 8 eur per aandeel. KPN, ooit de lieveling van de beurs, maakt het niet goed. De traditionele melkkoe, het vaste net, levert steeds minder op. En op de mobiele markt heeft KPN veel concurrentie en behaalt het te lage marges

3 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. waskuip

  Benieuwd of deze overname onder het mom van ‘marktwerking’ zal worden toegestaan. Juist deze man staat er om bekend zich schuldig te maken aan misbruik van zijn monopolie in Mexico. Bellen is daar aanzienlijk duurder dan hier.

  • marianne MARTENS

   en dat niet alleen.dit heerschap staat bekend om zijn wreedheid, zijn door stank omringende zaken -handelen, slechte zorg personeel etc. Ad Scheepmakers heeft met zijn uiterlijk gelijkend een ” koude” vis optimaal zichzelf verrijkt en de Holland Trots -organisatie naar de “gallemisse” geholpen.Zijn opvolgers konden het schip niet meer keren. Overnemen?? is er geen integriteitsonderzoek naar zukse mannen in schoon, helder Nederland?

   (in antwoord op waskuip)
 2. disqus_cDEBEY6Kl8

  Iemand die zijn rijkdom heeft te danken aan een corrupte Mexicaanse president.
  Een monopolie heeft kunnen opbouwen, dat gekenmerkt wordt door slechte service en hoge prijzen.
  Nederland tel uit je winst.

Reacties niet toegestaan