Een tijdje werken op Bali? Bij dit bedrijf doen ze dat elke winter

Ontsnappen aan de barre wintermaanden, dat willen we allemaal wel, maar marketingbureau Brandfirm doet het ook echt. Met alle werknemers vertrekt het Amsterdamse bedrijf jaarlijks voor een week of zes naar een villa op het zonnige Bali. Dat is niet alleen erg aangenaam, er wordt ook harder gewerkt dan thuis.

Christiaan Pol, directeur van Brandfirm, vertelt in het Algemeen Dagblad: “Daar werken is enorm goed voor de productiviteit. Je komt los uit de normale sleur en je hebt geen verplichtingen behalve het werk. De focus die je daar op je werk kan hebben, vind je niet snel in Nederland.’’ Ook is het positief voor de betrokkenheid van het personeel. “Wat wij merken sinds we zoiets extra’s bieden, is dat het mensen motiveert om er op het werk extra voor te gaan.”

Pol kan het iedereen aanraden. “Als ik het erover heb met andere ondernemers, zien zij vooral beren op de weg. Maar veel van het werk dat je hier op kantoor doet kan je prima ergens anders naartoe verplaatsen. Als je alleen maar kijkt naar wat het je bedrijf oplevert,  maakt het het dat al waard.’’

Bron(nen):   AD