Woede over lunchrekening op Mykonos: “Bijna 100 euro voor calamari is pure afzetterij”

Een Amerikaanse soldaat uit Brooklyn waarschuwt toeristen om een hotspot op het Griekse eiland Mykonos te allen tijde te vermijden. Hij kreeg met zijn vrienden een wel heel erg gepeperde rekening na het eten van een bordje calamari.

Voor zes keer de calamari, drie Caesar-salads, zes biertjes, twee glazen water en een glas tomatensap moest de groep 836,20 euro betalen. Vooral de calamari waren extreem prijzig: 98,50 euro per gerecht. De man heeft dan ook een vernietigende recensie achtergelaten op TripAdvisor. “Dit restaurant is pure oplichterij. Kijk naar de foto die ik heb geplaatst. Vermijd deze plek te allen tijde,” besluit de militair in hoofdletters. De review is al honderden keren geliket.

Volgens de ontevreden man weigerde het restaurant DK Oyster, dat in het zuidelijkste puntje van het eiland ligt, om een menukaart te geven met daarop de prijzen. De groep vrienden had dus geen idee wat te verwachten, maar ging er waarschijnlijk vanuit dat de prijzen gemiddeld zouden zijn voor de omgeving.

DK Oyster laat weten dat de prijzen inderdaad correct zijn. “Ze reflecteren het niveau van onze inspanningen, zorg en kwaliteit van het eten dat wordt geserveerd op een van de meest begeerde stranden ter wereld,” klink het. Volgens het restaurant staat er bij de ingang een bord met daarop de aangeboden gerechten en de prijzen.

Army soldier blasts prices at Mykonos hotspot

© Instagram, Tripadvisor

 

Bron(nen):   The New York Post