Vliegtuig stort lading poep uit over man in tuin: “Alles zat onder”

Een man uit het Britse Windsor zat rustig in de tuin te genieten van de zon. Tot een vliegtuig per ongeluk een lading poep loste, precies boven zijn tuintje. “Alles zat onder. De man zelf, zijn hele tuin, tot zijn tuinparasols toe.”

Dat vertelde Raadslid Karen Davies op een bijeenkomst van de luchtvaartsector. Ze was geschokt, zegt ze over het incident dat al in juli plaatsvond, maar nu pas naar buiten komt. Normaal gesproken worden uitwerpselen in vliegtuigen bevroren opgeslagen in tanks en opgeruimd als het toestel aan de grond staat.

Davies: “Maar deze waren niet bevroren. De tuin van de man was helemaal bespetterd. Het was bijzonder onaangenaam. Hij was zelf in de tuin. Het was een vreselijke, vreselijke ervaring.”

Een ander raadslid vermoedt dat het warme weer er toe leidde dat de ontlasting als 'een vloeibare massa naar buiten kwam.' De man heeft geen claim ingediend bij zijn verzekering. “Het ging uiteindelijk maar om enkele tuinparasols en hij wilde niet dat zijn premie omhoog zou gaan”, klinkt het.

Bron(nen):   HLN