Volgens zijn manager was Jett Rebel broodnuchter

Jett Rebel gedroeg zich gisteren bij De Wereld Draait Door nogal vreemd vonden veel kijkers. Ze noemden de zanger ’ongeïnteresseerd’, ’afwezig’ en ’compleet van de wereld’. Maar dat komt niet doordat hij weer drank en drugs gebruikt, stelt zijn manager.

Aan De Telegraaf laat hij lachend weten dat de zanger nog steeds niets gebruikt. “Nul komma nul. Al ruim tweeënhalf jaar geen druppel. Het antwoord is: honderd procent ’nee’. Negatief. Hij gebruikt helemaal niets.” Jett Rebel wekte veel irritatie met zijn onverschillige gedrag. De zonnebril die hij gedurende de hele uitzending ophield hielp ook niet echt mee.

Veel kijkers waren er dan ook van overtuigd dat de normaal gesproken zo vriendelijke zanger weer aan de drugs zat. “Jammer dat Jett Rebel blijkbaar weer de weg kwijt is! Stuitend. Is er dan niemand die het op kan brengen om die Jett Rebel, die onder invloed aan tafel op een publieke zender verschijnt, te verwijderen?”, schreef een kijker bijvoorbeeld.

Maar volgens de manager heeft het dus niets met drugs te maken. Had Jett Rebel dan gewoon geen zin in een bezoekje aan Matthijs?

 

Bron(nen):   De Telegraaf