Zo worden kipnuggets écht gemaakt – volgens McDonalds

McDonalds heeft een video gemaakt om het gerucht te bestrijden dat de kipnuggets worden gemaakt van de intussen befaamde pinkpoop. De poop is inderdaad niet roze. Maar verder? Oordeel zelf voor je weer nuggets bestelt  

15 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Janneke van Vught

  Kippengehakt dus… Zo nu en dan best lekker

 2. Karl Ruprecht Kroenen

  Voor dit filmpje hebben ze een keer echte file gebruikt.
  Normaal vermalen ze alle afval en botten en maken ze daar de piknuggets van.

  • Janneke van Vught

   Heb je dat zelf ooit gezien? waarom ga je uit van het negatieve? Als je er zelf bij was dan wil ik je wel geloven maar cowboy verhalen zijn makkelijk verteld 😉

   (in antwoord op Karl Ruprecht Kroenen)
  • Zmirlap

   Mensen die het woord ‘Filet’ niet kunnen spellen, mogen niet deelnemen aan de discussie.

   Verder, Désirée: wat een hypocriet gejammer. Wel eens een een filet van een blij-rond-ren-bio-mais-vreet-kip met wat kruiden door de gehaktmolen gehaald? Dan krijg je exact hetzelfde.
   Nu moet ik zeggen dat ik De Mac verafschuw, maar de toon van je post is gewoon misplaatst…

   (in antwoord op Karl Ruprecht Kroenen)
 3. DisquJohn

  Volgens mij hebben ze het toch echt over “pink goop”, beste redactie…. Het is zelfs in beeld, als titel van het filmpje, en op het tablet. Beetje slordig.

 4. Guest

  Denk je dat het aken van een biologisch-dynamische biefstuk een mooi filmpje oplevert? Alle filmpjes over het slachten van dieren en het prepareren van de stukjes vlees die in de winkel te koop zijn zien er naar onze (verwende) maatstaven smerig uit.
  1 klein hongersnoodje waarbij iedereen zijn eigen kippen moet slachten en dat soort overgevoeligheden zijn weer voor een hele generatie uit de weg geruimd.

 5. Vogelbeest

  Denk je dat het maken van een biologisch-dynamische biefstuk een mooi filmpje oplevert? Alle filmpjes over het slachten van dieren en het prepareren van de stukjes vlees die in de winkel te koop zijn zien er naar onze (verwende) maatstaven smerig uit.
  1 klein hongersnoodje waarbij iedereen zijn eigen kippen moet slachten en dat soort overgevoeligheden zijn weer voor een hele generatie uit de weg geruimd.

 6. Ben ik vergeten.

  Heeft MacDonalds dat filmpje zelf gemaakt? Slechte reclame, maar het is wel eerlijk.

Reacties niet toegestaan