Wouter Bos: ‘Als Maxime Verhagen maar geen senator wordt’

Over het woonakkoord tussen het kabinet en de oppositie is al veel gezegd. De boeiendste bijdrage vond ik die van Elco Brinkman, de voorzitter van de Eerste Kamerfractie van het CDA. Of was het nou toch Elco Brinkman, de voorzitter van Bouwend Nederland? In gesprek met Tim Overdiek, presentator van Radio 1 Journaal, kwamen onder andere de volgende teksten voorbij (letterlijke transcriptie). Overdiek: 'Niet alleen voorzitter van Bouwend Nederland, maar ook fractievoorzitter van het CDA in de Eerste Kamer, en laat nou net het CDA niet onderdeel zijn van dit akkoord, heeft u daar een beetje de pest over in?'   Lees verder in De Volkskrant

1 Reactie Doe mee met de discussie →


  1. Templein

    Ongelooflijk. Ik had dat interviewtje gehoord. Kennelijk vertaal ik het gehoorde zelf in een wat logischer verhaal. Je erwacht toch niet dat ie zegt wat ie zegt? Ik ben stomverbaasd te lezen wat er letterlijk is gezegd. Wat een zombiedenker is die Brinkman.

    Als hij het niveau representeert van alle politici, dan is het geen wonder dat de vos (commercie) er met de buit vandoor gaat.

    Inderdaad, Verhagen moet geen kandidaat worden voor de Eerste Kamer. Maar er zijn er meer die daar van af dienen te zien.

Reacties niet toegestaan