Waarom ik mijn liefde voor Apple een beetje kwijt ben

U vermoedt in mij een Apple-mens? U hebt gelijk. Toch voel ik niet de behoefte om het merk nog meer te ondersteunen dan het nodig heeft. Ik ben mijn liefde namelijk een beetje kwijt. Veel heeft te maken met updates en de vernieuwing van producten. De jongste jaren voel ik me update na update ouder worden. Het mag nu stilaan stoppen, zo stelde ik enkele weken geleden voor mezelf vast. Het zit zo. Lees hier verder

Bron(nen):   De Morgen      

2 Reacties Doe mee met de discussie →


  1. jan bosscher

    Kijk vooruit man.

  2. vanhetgoor

    Mijn eerste Apple was een SE30 in de jaren tachtig, daarna zijn er nog heel veel Macs geweest, Powerbook, iMac, iPod, Mac Pro etc. etc. Maar er begint nu een eind aan te komen, toen ik mijn laatste Apple product kocht wilde ik online en software installeren, daarvoor moest ik mijn Apple-ID invoeren, maar dat werkte niet meer, vernieuwd en weer ingevoerd, wilde weer niet, en dat tot vijf keer toe. Vervolgens het Apple-ID ingevoerd van een kameraad en het werkt wel.

    Met andere woorden, deze iPad is mijn laatste Apple product, nu is het afgelopen, de liefde is voorbij. Ik zie dit als een afwijzing, ik gebruik de Apples nog die ik heb, en als deze dat niet meer werken dan zal ik deze vervangen door producten die NIET van Apple afkomstig zijn, ik kan nog jaren toe, mijn computer uit midden jaren tachtig werkt nog, ik kan er nog brieven mee schrijven, ik heb alleen geen Euroteken, als die ene het zoveel jaar uithoudt dan zal er nog wel een tussen zitten die mij ook 30 jaar vooruit helpt, tegen die tijd zijn er geen persoonlijke computers meer nodig, we zien wel!

Reacties niet toegestaan