Dag Geert: afscheid van de pvv

We namen dit jaar afscheid van Femke Halsema. En alle collegas zwaaiden haar bij die gelegenheid lof toe. Wat was het een fijne tijd geweest! En ziet, ook onze Geert had een vriendelijk woordje voor haar over. Hij was het bijna nooit met haar eens geweest, vertelde hij, maar ze was een goede debater en hij wenste haar alle goeds. Dag Femke.

En dag Geert.

Wat een laffe lulkoek!

Nog niet zo lang geleden was Geert de Grote Buitenstaanders. De Haagse Mores? Hij spuugde erop! Het achterkamertjesoverleg, die quasi-felle debatten waarbij het na afloop nog lekker naborrelt niks voor Geert! Maar ziet, nu staat hij daar net als al die andere draaikonten zoete broodjes te bakken. Walgelijk.

We namen dit jaar afscheid van knettergekke Geert en van de PVV waar wat mee te beleven viel. Van de oude Geert die alles en iedereen kleineerde, ook als zijn slachtoffer al spartelend op de grond lag. En van de partij die beloofde dat ze de politiek gek zou maken, maar nu bij ieder debat met het kabinet vernederd wordt, bakzeil haalt, en daar nog slijmerig voor bedankt ook.

Er zouden drieduizend extra agenten komen. Minister Opstelten maakte daar een paar weken geleden met een simpele administratieve truc NUL van. Hij voorkomt, zegt-ie, dat er drieduizend weg moeten. En de PVV vindt dat hij fantastisch bezig is. Hero Brinkman himself toonde zich tevreden over dit absolute niks.

lees verder bij De Pers

Bron(nen):   De Pers