Kies uw favoriete Mosje!

Je zou het niet zeggen, maar achter die vriendelijke varkensoogjes van PVV'er Richard de Mos schuilt een origineel denker. Richard is een meester van het proefballonnetje, en dat vaak met een gevoel voor humor waar Martin Bosma een voorbeeld aan kan nemen. Hierbij tien van zijn superieure brainwaves. Wat heeft onze Mos toch veel in zijn mars! Wat is uw favoriete Mosje? Welke vindt u de leukste? Aan u de keus!

Grappig doen? Het land uit! Ja, de PVV toone zich waarlijk 'geschokt' half oktober, toen de jongens en mesjes van Greenpeace een ballonnetje onder een spoorlijn hadden achtergelaten. Greenpeace was volgens Richard dus een 'criminele organisatie'. Afgelopen week had hij dan eindelijk een passende straf bedacht: verbanning! Greenpeace moet het land uit!
Vogels voeren? De bajes in! Richards doortastendheid komt vooral tot zijn recht in de Haagse gemeenteraad. De stad worstelt met schijtende meeuwen. Richard weet hoe je dat moet oplossen. Dat er zoveel meeuwen zijn, komt namelijk door de allochtonen! Die voeren de meeuwen! Richard stelde voor dat de politie streng zou optreden tegen de 'vooral allochtone broodgooiers'. Dat gooien, dat moet ze van hun geloof, zo onthulde de islamexpert in de Raadszaal. 'Steeds weer, 'verzuchtte hij, 'moeten autochtone Hagenezen lijden onder de regels die de islam oplegt.'

Lees verder in De Pers

Bron(nen):   De Pers