Twaalfde man: ‘Met z’n allen tegen een Limburger met krullen’

In de ochtendshow van Giel Beelen op 3FM werd maandagochtend aan Hugo Borst gevraagd wie de wanker van het weekeinde was. Wanker is een Engels woord. Het betekent rukker. Borst beantwoordde de vraag met een raadsel. 'Het komt uit Limburg, heeft krulletjeshaar en laat permanent een slijmspoor op het veld achter.' Meer in De Volkskrant

6 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Dead Silence

  Ik ben geen fan van Wilders, maar heb afgelopen weekend van 2 meter afstand gezien waarom hij beveiligd moet worden in ons vrije Nederland. Respect, de man heeft geen leven. Scheldende en met de dood dreigende baardgewaden, groepen cultuurverrijkers die taal uitkramen waar de honden geen brood van lusten. Desalniettemin heeft dit volk niet in de gaten dat ze Wilders zelf gecreerd hebben.

  En Hugo? Hugo wie? Is dat die man die zich druk maakt over een stelletje nono’s met een veel te hoog salaris, die als kleuters achter een leren zwartwit gevlekte drol aanlopen? Ik zeg: “Hugo, wie???”

 2. gerrit52

  ja, laten we dat nooit vergeten! geert geeft zijn leven voor ons land. en niemand komt daar tegen in opstand. de hele politiek had toen als één man moeten opstaan.maar nee. en ook nu weer, als de pvda wint, wat echt niet te wensen is, gaat het grote binnenhalen gewoon weer verder.
  ik heb geert tijdens de debatten die ik zag, vrijwel alleen maar zinnige dingen horen zeggen.

  en inderdaad zo’n man als hugo borst, wat stelt die nou voor?

 3. Stiefeltje

  Nooit geweten dat Borst een Limburgs accent en krullen heeft. Want als er één ‘wanker’ op deze aardkloot rondloopt en een onwelriekend slijmspoor achterlaat is het Borst wel. Met overigens een eervolle vermelding voor Wilders.

Reacties niet toegestaan