De Marokkanen integreren snel

De tijd van de straatroofjes is voorbij. Ook de Marokkanen zitten nu in het grote werk. De extreem hoge misdaad onder Marokkaanse jongeren werd in de criminele studies altijd beschouwd als een leeftijdsverschijnsel. Na een jaar of 23 zouden de Marokkaanse jongens zich settelen. Maar voor een deel van heen gaat dit verhaal duidelijk niet meer op. De Marokkanen in kwestie zijn perfect geïntegreerd geraakt in de multiculturele samenleving. Lees meer op DDS

3 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. thykkur kanina

  Jammer dat ik even geen link zie naar de bron, enfin…

  Nu dat de kans groot is dat PvdA aan de macht komt, vrees ik deze gegevens met de mantel der naastenliefde en een flink gesubsidieerde familiepak Tolerantie worden bedekt. Dat we een etnische minderheid met naam noemen, dan kan natuurlijk niet, het is wachten op een politieke reactie dat dit stigmatiserend zou werken. Lang leve de cijfers van het CBS (voor zolang het nog bestaat).

  • Mo Meta

   Grappig hoe figuren als jij altijd bevestiging zoeken voor de gedachtes die je al hebt. Alsof je weet dat het onzin is wat je denkt, en dus maar alle krochten van het internet afzoekt op zoek naar bevestiging. De Dagelijkse Standaard is van een bedenkelijk niveau en het artikel rept over 2 voorvallen waarna een conclusie wordt getrokken. Verre van journalistiek en wetenschappelijk maar jij hebt weer wat te vertellen op de volgende verjaardag met statafels en bitterballen. Enjoy!

   (in antwoord op thykkur kanina)
 2. addicoco

  Link ??

Reacties niet toegestaan