Stijve piemel: dit is de dokter Corrie die christenen gevaarlijk vinden voor hun kids (video)

De struise, in doktersjas gehulde Dokter Corrie geeft in het SchoolTV Weekjournaal seksuele voorlichting aan groep 7 en 8 van de basisschool. Volgens duizenden voornamelijk christelijke ondertekenaars van de petitie 'Stop dokter Corrie,' dringt het programma een liberale seksuele moraal op. Kijk zelf of ze gelijk hebben

4 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. catchit64

  Ja meneer en mevrouw uw zoon doet het ook en uw dochter is ook niet heilig.
  Prima dat het op een eigentijdse manier aan de kinderen word uitgelegd.
  Zijn die ondertekenaars dezelfde types die de evolutie theorie ontkennen?

  • RhodBerth

   Ik heb een bloedhekel aan dit soort petities, als het op school wordt uitgezonden dan ga je naar de schoolleiding als je het er niet mee eens bent, en thuis kun je de tv uitzetten.

   Maar ik vind het wel zorgwekkend dat meer en meer de overheid zich gaat bemoeien met de opvoeding van kinderen. Opzouten met die overheid, en ik geef mijn kinderen zelf voorlichting, op mijn eigen manier. En je hoeft geen zwarte kous te zijn om tongen met geraamtes smakeloos te vinden. Zeker voor kinderen van 10.

   Verder heb ik niks tegen condooms maar vind ik het wel triest dat de hele seksuele voorlichting tegenwoordig lijkt op een pakje sigaretten: GEVAAR GEBRUIK CONDOOM ANDERS GA JE DOOD staat erop dat pakje.
   Ik vind seks wel 1000x meer dan dat hele condoom hier en daar en zus en zo verhaal.

   Vroeger zeiden zwarte kousen bij de seksuele voorlichting alleen maar dat het niet voor het huwelijk mocht. Nu bestaat de voorlichting enkel uit zoenen met geraamtes en CONDOOM CONDOOM.
   Alsof het condoom het missende stukje in de evolutie is dat we er gelukkig zelf bij hebben gefabriceerd. Het is een beetje alsof je kinderen leert eten met een gifsnuffer.

   Het is een eenzijdig verhaal geworden, en ik heb liever niet dat mijn kinderen dat trieste verhaal op zo’n trieste manier te horen krijgen.
   En ieder z’n ding. Mijn visie op de seksuele opvoeding hoeft ook niet via school tv aan jouw kinderen opgedrongen te worden.

   (in antwoord op catchit64)
 2. Cornelis Berend

  Christenen maken het leven op aarde alvast een hel, zodat het na de dood alleen nog maar kan meevallen.

 3. marianne martens

  hartstikke goed voorlichtingsfilmpie

Reacties niet toegestaan