Man versiert vrouwen met zijn mooie banksaldo als profielfoto op Tinder

Wie niet knap is moet slim zijn. Een 29-jarige man met de gebruikersnaam Brandon gaat er vanuit dat vrouwen aangetrokken worden door mannen met geld. Hij gebruikt daarom niet zijn profielfoto op Tinder (de site die mannen en vrouwen/jongens en meisjes bijeen brengt op basis van elkaars foto). In plaats daarvan laat hij zien dat hij een spaartegoed heeft van 127.000 dollar. Het moet hem helpen aan vrouwen om te daten. Het is niet bekend of het hielp. (Vermoedelijk wel)

3 Reacties Doe mee met de discussie →


  1. Dead Silence

    Er moeten minstens 1 cijfers voor de komma staan, of punt in de US welteverstaan.

  2. kletsmajoor

    Ik betwijfel of het hoog genoeg is. Met $100.000+ moet hij nog steeds hard werken om een gezin te onderhouden. Ik zou golddigger-vrouwen adviseren niet in te gaan op mannen die minder dat $10.000.000+ op de bank hebben. Met 5% rendement heb je dan $500.000 per jaar om van te leven. Dat is ruim maar je moet er rekening mee houden dat in de rest van je leven zich waarschijnlijk wel één of twee financiële schokken voordoen van het kaliber kredietcrisis. Dan heb je die buffer nodig.

  3. Oh_Oh_SarCastro

    Ik weet niet wat triester is, dat die man denkt dat zo een bedrag veel geld is. Of dat zo een profiel foto ook echt het gewenste effect behaalt.

Reacties niet toegestaan