Mannen, dit is het gevaarlijkste standje

Een ongelukje tijdens een wilde nacht zit in een klein hoekje. Wie voor een goede vrijpartij de voorkeur geeft aan de 'Cowgirl' moet oppassen. Het geliefde standje waarbij de vrouw bovenop zit, is goed voor net iets minder dan de helft van alle penisbreuken. Dat blijkt uit een 13 jaar durend onderzoek in drie Braziliaanse ziekenhuizen in Campinas, dat 3 miljoen inwoners telt. Een ander succesnummertje,'Doggy Style', is met 29 procent van alle gemelde penisbreuken ook niet zonder gevaren. Verder is de klassieker, de missionarishouding, niet helemaal onschuldig met 21 procent van de penisbreuken. De rest wordt veroorzaakt door ongewone standjes als de 'Hongaarse schaar'.  

Bron(nen):   Het Laatste Nieuws      

11 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Windows 8

  Nooit je lul gebroken is nooit genuekt

 2. Daniel

  Nu wilde ik weten hoe de ‘Hongaarse schaar’ in elkaar steekt en gevonden:

  Zo doe je het:
  Ga met gespreide benen op je rug liggen. Zij laat zich op je erectie zakken en gaat vervolgens half op haar zij liggen. Nu samen voorzichtig bewegen. Een heel bijzondere sensatie, vooral door de manier waarop de top van de penis gestimuleerd wordt.

  Gelukkig is het ‘Diacones’ om de hoek.

 3. Victor Verlon

  Een penisbreuk komt slechts heel zelden voor. Ga maar na: het onderzoek duurde 13 jaar, onder 3 miljoen inwoners, slechts 44 (of eigenlijk, 42) mannen kregen daadwerkelijk een gebroken penis. Brongegevens: http://www.hindawi.com/journals/au/2014/768158/

  En toch, dit soort nieuwsgeving zal vermoedelijk sommige mannen angst inboezemen, ten koste van plezier in bed. Zonde!

  In plaats van je druk te maken, kun je je bijvoorbeeld beter bezig houden met overvloedig beminnen, verstandiger gebruik van anti-conceptie en de manier van neuken; neuk-technieken en dergelijke. Over dat laatste punt geef ik mannen 3 praktische tips op mijn blog: http://www.aantrekkingskracht.com/neuken-tips

  • Windows 8

   ” ik heb een manier gevonden om vrouwen vliegensvlug flink nat te krijgen, zònder gebruik van glijmiddel ” Dat heet voorspel “superminnaar” Victor (LOL)

   (in antwoord op Victor Verlon)
 4. De Grijze Moppersmurf

  Het aantal penisbreuken in afvoerpijpen, stofzuigerslangen en dergelijke is nul? Dat lijkt me een omissie in het onderzoek.

 5. harrr

  Dan gaat die vrouw ook wel als een idioot tekeer lijkt mij…
  best wel geyl !!! 😉

  • Windows 8

   Als ze van boven zit wel. In mijn geval was ik het tijdens een doggy anal style. 😀
   Ik ga het nooit vergeten : “krak” AUUUUUUUWWWWWWWWWWWWWWW

   (in antwoord op harrr)
 6. FritsB

  Kun je uit de gevonden resultaten niet eerder afleiden wat de meest gewilde posities daar in Brazilië waren? Anders gezegd: het risico is in alle gevallen even groot (de schade ontstaat ten slotte in alle gevallen door een tijdelijke plaatselijke overbelasting van een bloedvat, een soort aneurysma), maar de cowgirl kwam veel vaker voor dan doggy style enz. Zuiver mechanisch gezien mag het weinig verschil maken in belasting; penisbreuk is een risico van het vak.

 7. richard38

  Ik denk dat de meeste gebroken penissen en/of balzak breuken voorkomen tijdens SM (BDSM) spelletjes waarbij de penis met een stuk touw of ketting ergens aan wordt opgehangen en er met een zweep/stok tegen aan geslagen wordt. Ook de balzak wordt vaak geplet in een daarvoor bedoelde pletter of er worden spijkers ingeslagen of zelfs schroeven.

Reacties niet toegestaan