Dit is de meest succesvolle openingszin ter wereld

Vergeet teksten als ‘ken ik jou niet ergens van’ of ‘kom je hier vaker’ en begin al helemaal niet aan grappig bedoelde zinnen als ‘deed het pijn toen je uit de hemel kwam vallen’. Het is veel simpeler om iemand te versieren dan je denkt. Vraag gewoon: ‘Heb jij deze soort appel al eens geprobeerd?’

‘Mensen houden niet van opdringerigheid, maar wel van een gezellig praatje,’ zegt de Britse relatie-expert Jean Smith. ‘Zou jij je beledigd voelen als je in de supermarkt staat en iemand je vraagt of je een bepaalde appel al eens hebt geprobeerd? Nee. Je zult zien dat mensen goed zullen reageren.’ Sta je in een café dan moet je de vraag een beetje aanpassen. Vraag dan: ‘Is deze cocktail lekker?’ of ‘ken je deze soort wijn?’

Smith vat de versiertruc samen in 3 tips. Maak eerst oogcontact en zorg voor een open lichaamshouding. Stel dan een vraag met een object erin, zoals de appel in de supermarkt. En als derde: doe het! In het slechtste geval heb je een leuk kort gesprekje, in het beste geval een date.

Bron(nen):   Het Laatste Nieuws      

6 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Windows 8

  ” ‘Zou jij je beledigd voelen als je in de supermarkt staat en iemand je vraagt of je een bepaalde appel al eens hebt geprobeerd? Nee. Je zult zien dat mensen goed zullen reageren.”Hebt u deze banaan al geprobeerd?
  Wat voor exotisch fruit is dat op de foto Desiree?

 2. Johan van Berkel

  “Heb jij deze soort appel al eens geprobeerd?”
  Ik zou hier niet op reageren wanneer je in het bos loopt en een oud vrouwtje vraagt je dit.

 3. Ferdinand de fascist

  De meest succesvolle openingszin?

  Ready to die for your country, you commie son of a bitch?

 4. Hector

  Ik vroeg laatst in de buurtsuper aan een vrouw of zij de featherlight van durex al eens geprobeerd had. Ze keek me aan, nam me de maat en verwees me gelijk door naar de klikovuilniszakken….

 5. Hector

  Ik vroeg laatst in de buurtsuper aan een vrouw of zij de featherlight van durex al eens geprobeerd had. Ze keek me aan, nam me de maat en verwees me gelijk door naar de klikovuilniszakken….

Reacties niet toegestaan