Vrouw die met 10.000 mannen naar bed ging: dit is waarom vrouwen worden bedrogen

Luxe-escortdame Gwyneth Montenegro deelde het bed met meer dan 10.000 mannen. Ze heeft door ervaring geleerd welk type man vreemdgaat en zegt dat het deels de schuld is van de vrouw zelf. “Of we het nu leuk vinden of niet, vrouwen worden bedrogen door mannen omdat ze het toelaten,” vertelt ze tegen Britse krant The Sun.

Vrouwen zouden zich te veel laten leiden door een romantisch beeld van de liefde en te weinig rationeel zijn. “We zetten ons verstand uit en houden ons vast aan onze comfortzone, onze emoties,” aldus de zelfverklaarde intimiteitsexpert. Grootste rode vlag volgens haar? Dat je man je niet als een gelijke behandelt, maar eerder als gemak. “Mannen komen daarmee weg omdat vrouwen veel te vaak de controle opgeven en aan een relatie beginnen vanuit een behoeftige positie”, zegt ze.

“Geen relatie hebben is nog altijd erg stigmatiserend voor vrouwen en de druk om in een relatie te stappen is groot. Vrouwen zoeken nog te vaak emotionele bevestiging. Ze kiezen een partner op basis van wat de maatschappij van hen verwacht en volgen hun hart in plaats van hun verstand.”

Ze raadt vrouwen aan om altijd waakzaam te zijn. “1 op de 10 mannen is een aangeboren bedrieger en 2 op de 10 doen alsof ze op zoek zijn naar liefde om seks te krijgen”, gaat ze verder. “Het goede nieuws is dat je de machtsbalans weer om kan laten slaan. Het enige wat je moet doen is het vanuit zijn perspectief bekijken en alert zijn voor signalen dat er iets mis is.”

Ze deelt mannen in tien typen in, zoals de veroveraar, het afhankelijke kind of de pleaser. Het ene type gaat vaker vreemd dan het andere, valt de lezen in haar boek  ‘Men Outplayed: The Explosive Guide That Reveals Why Men Play Women And What To Do About It’.

 

Bron(nen):   The Sun