Het Geluid is eindelijk geraden: winnaar krijgt 100.000 euro

Twee maanden duurde het voordat iemand Het Geluid wist te raden. De winnaar, de 36-jarige Kirsten, krijgt daarvoor 100.000 euro. Het is het hoogste bedrag ooit dat is gewonnen in het bekende radiospelletje van Qmusic.

Om half acht vanochtend wist Kirsten in de ochtendshow van Mattie en Marieke te vertellen wat het geluid was: ‘het verstellen van een wereldstekker in de juiste stand’. De teller stond op dat moment op 66.100 euro, maar omdat het een zogenoemde SuperRonde betrof won ze maar liefst 100.000 euro.

Het Geluid is ongetwijfeld 's lands bekendste radiospelletje. In de twaalf jaar dat het spel bestaat is er al meer dan een miljoen euro uitgekeerd. Het bedrag begint altijd op 2.500 euro. Soms wordt het geluid al binnen een dag geraden, soms duurt het maanden.

De geluiden die het meeste opleverden zijn behalve het verstellen van een wereldstekker in de juiste stand, het vastklikken van het lipje van een fotolijstje (63.700 euro in 2017) en een telefoon in een beschermhoesje klikken (63.500 euro in 2011).

Dit bericht bekijken op Instagram

⚠️Kirsten uit Veenendaal raadde zojuist #HetGeluid tijdens de €100.000,- SuperRonde. ⚠️ Zij beantwoorde de vraag "Weet jij wat het is?" met "Het verstellen van een wereldstekker in de juiste stand". * * Nooit eerder werd er zo’n hoog bedrag uitgekeerd aan een winnaar van Het Geluid. #linkinbio

Een bericht gedeeld door Qmusic Nederland (@qmusicnl) op