Een zeldzame foto van Angela Merkel privé (in badpak)

Nog meer dan in Nederland houdt de pers zich in Duitsland buiten het privéleven van toppolitici. Waar in Frankrijk en de VS de presidentiële paren ook sterren zijn, gaat het in Duitsland om zaken. Dat Angela Merkel een man heeft weten we, maar hij is zelden te zien. De Washington Post publiceert een zeldzame foto van Angela op paasvakantie. Met haar man.

Bron(nen):   Washington Post      

5 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Loobs

  En ja hoor. Een sterke vrouwelijke politicus is anno 2013 nog steeds wennen hè. Eerst het gemeier over haar décolleté, nu dit. Ik herinner me niet dat het figuur van mannelijke regeringsleiders zo onder de loep genomen werd. Laat die vrouw met rust op haar welverdiende vakantie. Die foto stond trouwens twee weken geleden al in de Daily Mail.

 2. marianne martens

  zoals Loobs al zegt laat het echtpaar met rust zeker Merkel met haar mega- kwaliteiten.als Politiek leider.

 3. i7

  oo mag ze soms niet in badpak lopen?? waarom verwachten we dat politieke leiders buitengewone mensen zijn.. ik vind dat deze mevrouw zelf wat privacy verdient.. dus geen gezeur over haar privé leven

 4. Peter Smokers

  Deutschland uber alles. Wisten jullie dat in Duitsland een wet is aangenomen die toegang biedt tot al jullie privé gegevens inklusief jullie geheime bankrekeningen ? Waarvan jullie zelf dachten ze veilig waren. Merkel is een ras kommuniste net als Hitler trouwens, en alle leiders zijn nu topkommunisten en eensgezind. Ze gaan makkelijk mekaar door 1 deur. Moet ook wel als je de burger volledig wilt uitzuigen.
  Zeg niet dat ik straks gezwegen heb. Je doet straks helemaal niks. Lastige mensen mogen van de EU geëxekuteerd worden. Je plichten worden nu goed geregeld door de EU. Al die mensen die ooit anti kommunist waren stemmen nu allemaal nog steeds VVD en PvdA. Niemand is ooit in opstand gekomen en geruisloos wordt de slavernij na 150 jaar weer ingevoerd. Nu de blanke slaaf.

  China zal de nieuwe wereld orde herroepen alleen nu mondiaal.

  • marianne martens

   Er zijn ook heersers onder ons, in dit ” voorbeeldige” land. Duitsland is na de 2e Wereldoorlog het land geweest waar de bevolking min of meer collectief de hand in eigen boezem” heeft gestoken en de geschiedenis heeft doorgrond, hoe het zover is gekomen.Zie de vele onderzoeken over de hele wereld. De Nederlands zijn heel goed in het “Collectief Zwijgen” over alles, echt alles, een angstig land wat geen weerwoord heeft tegen misstanden.

   (in antwoord op Peter Smokers)

Reacties niet toegestaan