Eindelijk grijpt iemand Rutger Castricum vol in het kruis

Rutger Castricum is maandag bij de opening van een bijenkast door Dion Graus bij de Tweede Kamer in zijn kruis gegrepen door een fotograaf. Hij schrok zich dood; iemand die iets terugdeed en dan nog wel fysiek. De 33-jarige verslaggever ging bij de officiële opening van de kast voor de lenzen van de fotografen staan. Een van hen pikte dat niet en greep hem in zijn kruis. Castricum reageert met 'Hey joh!' en schopt de fotograaf. De andere fotografen grepen onmiddellijk in en brachten hem tot bedaren. 'Je moet niet voor onze neus gaan staan. Gedraag je', zegt een van hen. RTL Nieuws (zie hier) zette een filmpje van het incident op hun website en meldt dat het opstootje snel was gesust.

9 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Loobs

  Vind Pownews irritant, maar dit is wel een raar gebaar – ouwe viezerik. Je gaat toch niet zomaar in iemands ballen knijpen? Ik zie op ‘t filmpje ook niet dat hij het eerst gewoon aan ‘m vraagt of hij uit de weg kan gaan.

  • meesan

   “Je gaat toch niet zomaar in iemands ballen knijpen?” Normaal gesproken niet nee, maar als met deze actie voorkomen wordt dat hij zich voortplant lijkt me dat een zegen voor de mensheid.

   (in antwoord op Loobs)
 2. Niegol

  hehehe, koekje van eigen deeg heet dat.
  Dit gespuis doet al jaren zn best om Nederland zo platvloers mogelijk te maken, gedraagt zich precies zoals het hem uitkomt, zonder met iets of iemand rekening te houden, en krijgt dat nu in een klein gebaar eens terug.
  Lekker!

 3. Jannie Ooms

  Uit niets blijkt echt dat Castricum in zijn kruis is gegrepen. Mogelijk heeft hij wel een duwtje tegen de achterkant van zijn dijen gekregen… Hoe dan ook, ik had liever gezien dat die buitengewoon irritante Castricum een stevige schop onder zijn kont had gekregen van die fotograaf.

 4. John

  Who the Hell is Castricum?

 5. i7

  blijf van elkaar ballen af he.. ik zou het niet pikken

 6. jan

  Belachelijke reactie van die fotograaf. Wat een autist die z’n vingers niet thuis kan houden.

 7. rutger

  wat een gelul dat pownews,laat dat spul aub sterven

Reacties niet toegestaan