Humberto Tan maakt pijnlijke blunder

De welbespraakte presentator van de Late Nightshow van RTL maakte gisteravond een pijnlijke uitglijder. Hij had aan tafel als gast de actrice Susan Visser om te vertellen over haar nieuwe serie Love Hurts. In de serie speelt zij een relatietherapeut die de nodige huwelijksproblemen voorbij ziet komen. Humberto vroeg daarop naar Visser's eigen relaties en versprak zich door haar overleden man Roef Ragas 'ex-man' te noemen. Waarop Susan zei: "Dat noem je niet zo." Een pijnlijk moment voor de presentator die vervolgens niet meer uit zijn woorden kwam. Overigens heeft de dagelijkse show van Tan steeds betere kijkcijfers en komen deze langzaam in de buurt van Pauw en Witteman. Er keken vorige week gemiddeld 711.000 mensen, het op een na hoogste weekgemiddelde tot nu toe. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. RTL Late Night scoort vooral goed op avonden met een goed programma er voor, namelijk donderdag na Geer en Goor en vrijdag na The Voice of Holland. Maandag, na het veel minder bekeken Bones, zat Tan op slechts 381.000 kijkers. Vorige week behaalde Tan een record met RTL Late Night, toen er gemiddeld 770.000 mensen inschakelden. De enige andere keer dat de talkshow boven de 700.000 zat, was in week één. Toen keken er 703.000 mensen.  

8 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. knier

  Dat Tan tegenwoordig beter beken wordt,ligt niet zo zeer aan de kwaliteit van Tan,als wel aan de linkse bagger van P&W waar iedereen onderhand wel op uit gekeken is.

  • PaulusJ

   Knier begrijpt het tenminste.
   Dat een overrated, onverstaanbare en niet al te snuggere stamelaar die geen 3 woorden recht achter elkaar kan zeggen en nog nooit in zijn leven één hele, complete grammatical juiste zin heeft uitgesproken nog 700k kijkers trekt, zegt heel veel.
   Over dit volkje tenminste. En over het RTL publiek.

   (in antwoord op knier)
   • Templein

    Was P&W maar links, dan was het tenminste een uitgesproken programma. Nu is het soms goed en soms bagger. Dat hangt deels af van de gasten. Maar alle debatten zijn slaapverwekkend als je kunt voorspellen wat bijvoorbeeld de Jood en de winkelier van Mijn Kampf zullen inbrengen. Of als Paul Jansen voor de zoveelste keer aanzit. Hij is zogenaamd de beste politiek commentator, maar is zo voorspelbaar als wat. Journalisten als Clairy Polak zullen nooit gevraagd worden, vanwege de kijkcijfers.
    Ze vergeten dat in de nachtelijke uurtjes alleen de echt geïnteresseerden nog kijken en die worden bij zoveel gebrek aan nuance vanzelf weggejaagd.

    (in antwoord op PaulusJ)
  • Prikker

   Ben met je eens dat P&W bagger is, maar die linkse kwalificatie herken ik niet.
   Tan is op z’n best in een Unox reclame.

   (in antwoord op knier)
 2. Jan Leul

  Die hele Tan is één grote pijnlijke blunder.
  Bij mij gaat het beeld op zwart.

 3. Spiegelbeeld

  Ik heb het fragment gekeken. En er is niks aan de hand. Hij kon gewoon makkelijk uit zijn woorden komen en je merkte niet eens dat er een fout was gemaakt. Laat staan pijnlijke blunders. Jullie creëren het nieuws gewoon op basis van leugens en uitvergrotingen. Bah! “nieuws”

 4. John Los

  Nee vanavond dan schijnheilig meelullen over een 20 jarige gozer die neergeschoten is samen met john van de heuvel weer een politie agent die vrij gesproken is en dat vinden ze normaal alles om de kijkcijfers een jongen in de nek schieten nederlands of buitenlands ik vindt dit niet kunnen fuck de rechtstaat politie agenten mogen alles burgers niks zie onschuldige politie agenten

Reacties niet toegestaan