The Passion in 2014 in Groningen

Gisteren deden geruchten al de ronde, toen vroeg in de ochtend een groot verlicht kruis in de stationshal van Groningen bleek te liggen. Vandaag volgt de officiële bevestiging: Groningen is in 2014 het decor van The Passion.
Na driemaal Randstad is universiteitsstad Groningen volgend jaar gastheer van het muzikale evenement over de laatste uren van Jezus' leven, zijn lijden én opstanding. De vierde editie van The Passion wordt op donderdag 17 april opgevoerd in de historische binnenstad en op andere karakteristieke plekken in de stad. Groningen is een ambitieuze stad, zoals haar bekende slogan vertelt: 'Er gaat niets boven Groningen'. Dat past goed bij de manier waarop de omroepen EO en RKK en de partnerorganisaties het paasverhaal willen vertellen. De organisatoren geloven dat dit verhaal, van eenzaamheid en verbondenheid, van grote betekenis is voor ieder mens. Op thepassion.nl is in een filmpje te zien hoe de inwoners van Groningen reageerden op het grote verlichte kruis in hun stad. Meer nieuws over The Passion in Groningen wordt naar verwachting begin 2014 bekendgemaakt.
 

1 Reactie Doe mee met de discussie →


  1. catchit64

    Ik heb de Passion van dit jaar en vorig jaar gezien, maar meer dan een opgeklopt mediading is het niet. 3e rangs schnabbel artiestjes die bijdehante liedjes zingen met een ernstig gezicht. Zonde van het geld. Wegbezuinigen lijkt me een prima plan.

Reacties niet toegestaan