Ik wil actie voor Nederland op #giro555 hoog nodig. Paar miljoen en de oudjes kunnen twee keer in bad

Twitter is zeer sceptisch over de actie voor de Filipijnen. Achter #giro555 bijna alleen gemopper over strijkstokken. Een bloemlezing   Kunnen we niet gewoon 37 straaljagers doneren aan #giro555 ? Laat de koning naar wat geld doneren die heeft genoeg! Hoeft er niet eens belasting over te betalen Ik wil actie voor Nederland op #giro555  hoog nodig. Paar miljoen en de oudjes kunnen twee keer in bad er bleef destijds met de tsunami veel aan de strijkstok hangen. Veel geld is toen verdwenen. Mij niet gezien...eigen armoede eerst. Jammer dat problemen in eigen land minder serieus genomen worden.. Echt weer iets voor Nederland dit.. Ik heb ook last van winderigheid,… en wat krijg ik dan? Geruststellende gedachte: volgens editieNL komt in ieder geval 'het grootste deel' van je donatie aan bij de slachtoffers... Nog nix gehoord v @FerryMingelen omtrent mijn aanbieding v € 100 #1maalpresenterenzonderpruik ik verhoog het naar € 150,00 Ferry ! Wordt je weer mee genaaid.......net als met de tsunami,daar is ook heel veel geld mee verdwenen #giro555  

4 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Prikker

  Hahaha, 37 supersnelle straaljagers voor giro 555 !!! ROFL
  Ik stem vóór !!!

 2. secondhandonline

  Het is toch verdomme waar, hier in nederland is meer armoede dan dat de meeste nederlanders zich beseffen. Ik heb zelf heel veel moeite om mijn hoofdd en die van mijn zoon boven water te houden en met de aankomende extra verhogingen van btw op verzekeringen e.d. en wederom de bezuinigingen ziet het er naar uit dat ik binnen nu en een half jaar mijn huis niet meer kan betalen. Ik heb geen mogelijkheid tot werken omdat ik een van de pijnlijkste aandoeningen heb die er bestaan, dus op die manier kan ik niets veranderen, mijn zoon kan niet werken omdat hij nog naar school moet. Dus ik zie de filipijnen heel anders, zij hebben over 6 maanden weer een huis, ik waarschijnlijk niet meer, wie helpt mij en mijn zoon dan????

  • Mo Meta

   Heel vervelend van je ziekte en de zorgen die je hebt omtrent je toekomst. Gelukkig heeft Nederland een goed sociaal vangnet waardoor je niet bang hoeft te zijn om DOOD te gaan van de honger of een infectieziekte.

   Want dat is toch het verschil tussen jouw situatie hier en de situatie daar. Het gaat daar om mensenlevens en bij jou gaat het om comfortabel leven of in armoede LEVEN.

   (in antwoord op secondhandonline)
  • bebeben

   Geven is geen verplichting. De actie is gericht op mensen die zich én voldoende kunnen verplaatsen in de situatie van de getroffenen in de Filipijnen (die er gemiddeld genomen vele malen erger aan toe zijn dan mensen hier) én voldoende middelen om iets te kunnen missen.

   (in antwoord op secondhandonline)

Reacties niet toegestaan