Mike Tyson kan niet dansen

Op bijgaande video ziet u voormalig bokser Mike Tyson die een 'guest appearance' maakt in de Italiaanse tv-show 'Dancing With the Stars.' 
Goed nieuws dat we Tyson een keertje zien en horen zonder dat hij in opspraak is; hij is niet geboeid, er lopen geen agenten om hem heen en voor zover we kunnen zien is niemand gewond.
Tyson (1966) is bokser in ruste. Jarenlang was hij wereldkampioen zwaargewicht en zowel in als buiten de ring hield iedereen rekening met hem.
'The Baddest Man on the Planet' won 19 professionele gevechten door knockout en zijn toekomst leek onbezorgd tot hij in 1992 werd aangeklaagd voor seksuele strapatsen. Voor 3 jaar verdween hij in de gevangenis en zijn loopbaan kwam in het slop. 
Sindsdien kwam Mike meer dan eens in het nieuws als hij iemand in elkaar sloeg en zo kreeg hij het imago van een ietwat agressieve man.
Wat op bijgaande video opvalt en dat is voor een neger nogal bijzonder: Tyson kan helemaal niet dansen. Vermoedelijk was er echter niemand in de tv-studio die dit tegen hem heeft durven zeggen.

Bron(nen):   The Wall Street Journal