De sport top-100

De afgelopen dagen presenteerde The Times een top-100 van de mensen (mannen) die er toe doen in de sportwereld. Op nummer 1 staat Fabio Capello, de Italiaanse voetbaltrainer met het voorkomen van een   Romeinse veldheer, die op dit moment bezig is het Britse nationale team voor te bereiden op de WK in Zuid-Afrika. 
Op de ranglijst staan trainers, sporters, oud-sporters, bestuurders, miljonairs, boeven en andere belangrijke mensen. De sportwereld is ons inziens uiterst fascinerend, want hier komen de mooiste en de leijkste eigenschappen van mensen bijeen - op de velden en vooral ook in de catacomben van de sportstadions. 
Helaas is de Nederlandse sportjournalistiek volstrekt machteloos om ons ook maar een glimp van deze brute wereld te laten zien. In dit verband willen we graag een beetje reclame maken voor de sportpagina's van The Times die hun miljoenenpubliek op verschillende manieren bedienen: rechttoe-rechtaan-wedstrijdverslagen, voorbeschouwingen, interviews, gossip, analyses, economische info en ook de noodzakelijke achtergrondverhalen.
Van harte aanbevolen!

Bron(nen):   The Times