Sexy op je 60ste

Vandaag beschrijft The Sunday Times een korte ontmoeting met Charlotte Rampling, Brits actrice maar toch vooral een ster in Frankrijk. Bekend van films als The Damned (Visconti) en The Night Porter (Liliane Cavani), bekend ook van opwindende foto's van Bettina Rheims en Helmut Newton.
In Frankrijk wordt ze 'La Légende' genoemd en die legende is nog steeds intact, zo concludeert The Sunday Times tijdens een ontmoeting in Hôtel de Crillon in Parijs aan de Place de la Concorde. 
Rampling heette altijd bijzonder sexy te zijn en dat is ze tot de dag van vandaag. 'She still gives off the sex factor,' heet dat hier.
Het aardige van dit interview is dat gesproken wordt over de manier waarop iemand in staat is een mythe te blijven en daar zegt de actrice behartenswaardige dingen over. Eigenlijk is het in de kern heel simpel en bekend, alleen slagen lang niet alle sterren erin volgens deze gulden regel te leven: hou jezelf verborgen, geef niet teveel weg en gun mensen de ruimte om over je te dromen.

Bron(nen):   The Sunday Times