Ook NRC kiest voor Humberto en tegen Pauw en Witteman

Het moet voor Pauw en Witteman een heel akelige ervaring zijn. Plotseling zijn ze het middelpunt van kritiek. Jarenlang waren zij de koningen van de talkshow. Maar er is een nieuwe koning opgestaan. NRC houdt vanavond RTL Late Night en Pauw en Witteman langs de meetlat en die evaluatie valt niet goed uit voor het VARA-programma. Te elitair, tegen vrouwen en allochtonen, humeurig. Tegen Humberto spreekt dat het programma soms wel erg licht is, maar het sprankelt wel. NRC: "Heeft de gast bij Pauw & Witteman vaak het gevoel dat zijn aanwezigheid slechts getolereerd wordt en dat de presentatoren wel een heel zwaar leven moeten leiden, Humberto Tan spettert dagelijks opgewekt van het scherm, met zijn enthousiaste elan en goede gastheerschap. Journalistiek heeft Tan een stuk minder te bieden dan Pauw of Witteman, maar sport en amusement, speerpunten van RTL, vormen zijn specialiteit."

4 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Jannie Ooms

  Ik vind RTL Late Night wel aardig en verstrooiend, maar er is te veel aandacht voor sport. Daar wordt op onze nationale TV al veel te veel aandacht aan gegeven.

  P&W zijn wat pittiger, vind ik, en gaan wat meer de diepte in. Ik blijf dus naar P&W kijken.

 2. reageermeneer

  Ik laat mijn mening of politieke opinie niet voorschrijven door P&W. Alleen daarom zou je er al niet naar moeten kijken. Kom op zeg, een programma dat gemaakt wordt met hulp van staatssubsidie, hoe geloofwaardig is ‘de politicus kritisch aan de tand voelen’ dan nog?. Bij de commerciëlen bepaalt Unilever wat buikspreekpop Humberto wel en niet mag zeggen.

 3. zo maar iemand

  Ik word een beetje moe van de treurbuis.

 4. George Kanakaris

  Nu is er eens een talkshow boven kleuterniveau ,is het weer niet goed

Reacties niet toegestaan